woensdag 25 april 2012


Verloren brood, wie maakt dat nu nog?




Ikke dus. Verloren brood, gewonnen brood, wentelteefjes of hoe je oma's gerecht ook wil noemen. 's Zaterdags kan je me aan het fornuis vinden, de overgebleven boterhammen van door de week aan het redden. Moeilijk? Nee. Kluts enkele eitjes bijeen met een geut melk, wat peper en zout. Dompel de sneetjes hier in onder. Bak ze met wat boter of olie in een pan. 


Een schoonheidsprijs zal mijne stapel verloren brood niet winnen, maar lekker, lekker......










Voor wie het wat meer mag zijn, als deze enkel met ketchup of zoet met suiker te serveren:

Verloren brood met appel en speculaas, Jeroen Meus:

http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/verloren-brood-met-appel-en-speculaas

Verloren brood met ham en paprika, Libelle Lekker:

http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/427/verloren-brood-met-ham-en-paprika

Verloren brood met ham, kaas en ananas, Libelle Lekker:

http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/2254/wentelteefjes-met-ham-kaas-en-ananas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten